Всі українці отримуватимуть пенсії в банках: листоноші залишаться в минулому
Всі українці отримуватимуть пенсії в банках: листоноші залишаться в минулому

2021-03-19 11:41

Незабаром пенсії українцям будуть виплачуватися лише в банках. Листоноші не будуть доставляти виплати пенсіонерам додому. Виняток становлять лише люди, які відносяться до маломобільних категорій населення.

Взагалі, компанія "Укрпошта" відмовляється з квітня доставляти населенню пенсію за існуючими тарифами. Генеральний директор поштової компанії Ігор Смілянський влаштував бунт іще перед новим роком, заявивши, що за діючими тарифами його компанія більше не може працювати.

Зрештою домовилися, що "Укрпошта" все ж уклала договір про доставку пенсій до квітня. Тепер Кабмін зобов'язує поштового оператора продовжити договір про доставку пенсій після 1 квітня. Причому переглядати тарифи ніхто не буде, працювати будуть за колишніми цінами.

Однак у Кабміні розуміють, що якщо навіть "Укрпошта" погодиться ще попрацювати собі на збиток, то зовсім недовго. Тому Мінінфраструктури вже дали доручення найближчим часом розробити і представити проект рішення щодо тарифів на оплату послуг із доставки пенсій та соцвиплат.

Однак і це - перехідний етап. Зрештою всі соцвиплати будуть переводити лише на банківську основу. Тобто, вже у найближчому майбутньому всі пенсії та соцвиплати будуть виплачуватися тільки в банках.

Їх можна буде отримати або в банкоматі, або безпосередньо в банку. Листоноші пенсію більше не будуть приносити. Виняток зроблять лише для маломобільних груп населення, яким, як і раніше, будуть доставляти виплати за місцем проживання. Виконавець цієї послуги буде обраний на конкурсній основі.

Просмотров: 0

Все по теме:

Укрпошта пенсія

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!