«Талібан» запровадив нові обмеження для жінок
«Талібан» запровадив нові обмеження для жінок

2021-11-22 15:18

В Афганістані рух «Талібан» оприлюднив нові обмеження для жінок. Про це пише BBC.

За новими правилами від талібів, афганським журналісткам та ведучим також забороняється з’являтися на телебаченні, не вкривши голову. При цьому правила «Талібану» нечіткі, тому журналістки не знають у якому саме вбранні їм можна працювати.

Там також заборонили показувати фільми, що суперечать принципам шаріату та «афганським цінностям», показ оголених інтимних частин чоловічого тіла, комедії та розважальні шоу, які ображають релігію або можуть вважатися образливими для афганців.

Нагадаємо, що Катар представлятиме дипломатичні інтереси Сполучених Штатів в Афганістані для полегшення спілкування між Вашингтоном та урядом Талібану. Підписано відповідну угоду, повідомляє Reuters.

Як відомо, таким чином США спільно із західними країнами прагнуть вирішити, як далі взаємодіяти з Талібаном після його реваншу, коли бойовики після двох десятиліть війни захопили різким настанням влади в Афганістані.

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!