Україна – Англія: Бєсєдін може повернутись до збірної, попри важку травму
Україна – Англія: Бєсєдін може повернутись до збірної, попри важку травму

2021-07-01 17:01

Президент УАФ Андрій Павелко нагадав про бійцівські якості Артема Бєсєдіна, який через травму був змушений покинути табір збірної України. 

"Вночі після матчу були в дорозі, вранці повернулися разом з Артемом до Києва. Артем заїхав додому, переодягнувся та в супроводі лікарів УАФ одразу поїхав на обстеження.

Він боєць, і сказав, що, навіть якщо б ще раз усе повернути — він не прибрав би ногу й все одно йшов би до кінця заради перемоги нашої збірної. У цьому й проявляються його справжні людські й бійцівські якості. Сподіваємося, що операція не знадобиться, усе буде добре, і якщо лікарі дозволять – організуємо йому та дружині поїздку на гру збірної України з Англією, щоб він був поруч із командою", – цитує Павелка.

Нагадаємо, Артем вийшов на заміну у матчі зі Швецією (2:1) та вже за 10 хвилин покинув поле через травму коліна, лікарі прогнозують Бєсєдіну півроку на відновлення.

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!