«Динамо» та «Шахтар» перемогли та вийшли в 1/8 фіналу Ліги Європи
«Динамо» та «Шахтар» перемогли та вийшли в 1/8 фіналу Ліги Європи

2021-02-26 09:32

Київське «Динамо» та донецький «Шахтар» успішно подолали стадію 1/16 фіналу Ліги Європи. Обидва українські клуби здобули перемоги у матчах-відповідях. «Гірники» вдома обіграли «Маккабі» з Тель-Авіва, а «Динамо» зуміло перемогти бельгійський «Брюгге». Обидва матчі закінчилися з однаковим рахунком – 1:0 на користь українських клубів.

Перед грою «Шахтар» був у кращій позиції, адже у першому матчі в Ізраїлі переміг 2:0. Тож команді головне було не програти вдома. Єдиний гол, який і приніс перемогу «Шахтарю», було забито на 67-й хвилині. З пенальті відзначився Жуніор Мораес.

Щодо «Динамо», то команді треба було вигравати на виїзді. Або грати внічию 2:2, 3:3 чи більше. Адже перший матч у Києві закінчився внічию 1:1. І за рахунку 0:0 «Динамо» вилітало з Ліги Європи.

Саме такий рахунок довший час і зберігався у матчі. Аж поки на 83-й хвилині не вдалося відзначитися Буяльському. До слова, саме він забив перший гол між цими командами у матчі в Києві.

Відтак «Динамо» та «Шахтар» перемогли та вийшли в 1/8 фіналу Ліги Європи. Жеребкування цієї стадії відбудеться вже у п’ятницю, 26 лютого, о 14:00.



Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!