У Раді з доповіддю про оборону виступить Резніков
У Раді з доповіддю про оборону виступить Резніков

2021-12-03 10:06

Народні депутати на пленарному засіданні в п’ятницю, 3 грудня, під час Години запитань до уряду заслухають доповідь міністра оборони Олексія Резнікова на тему обороноздатності України у 2021 році, зокрема, про безпекові підсумки року та перспективи.

Як повідомляє Укрінформ, про це свідчить порядок денний, оприлюднений на сайті Верховної Ради.

Після Години запитань до уряду парламентарії планують розглянути 24 проєкти постанов щодо скасування рішення парламенту про ухвалення закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень" (№5600).

Депутати також мають намір розглянути в другому читанні проєкти законів №5630 "Про внесення змін до Закону України "Про громадянство України" щодо спрощеного набуття громадянства України іноземцями та особами без громадянства, які брали участь у захисті територіальної цілісності та недоторканності України", №5831 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині" та №5376 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні".

Окрім цього, для включення до порядку денного шостої сесії та ухвалення рішення запропоновано проєкт постанови №5032 "Про Звернення Верховної Ради України до Бундестагу Федеративної Республіки Німеччина щодо визнання Голодомору 1932-1933 років геноцидом українського народу", а також законопроєкт №6375 "Про внесення змін до Закону України "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів" щодо усунення неточностей".

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!