У Дубаї презентували найбільший позашляховик Lexus (ВІДЕО)
У Дубаї презентували найбільший позашляховик Lexus (ВІДЕО)

2021-10-22 12:36

В ОАЕ відбулася світова прем'єра нового покоління позашляховика Lexus LX. Автомобіль надійде в продаж на початку 2022 року.

Творці LX зберегли традиційну рамну конструкцію кузова і поставили її на платформу GA-F. Це дало можливість знизити вагу приблизно на 200 кг.


Новий LX буде доступний у версіях LX 600 з потужним 3,5-літровим бензиновим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом і LX 500d з 3,3-літровим дизельним двигуном V6 з подвійним турбонаддувом. Обидві версії оснащені гальмівною системою з електронним управлінням і електропідсилювачем керма.

Безпека і комфорт руху забезпечується подвійним дисплеєм (вперше встановленим на Lexus), який складається з 12,3-дюймового верхнього і 7-дюймового нижнього екранів. Крім цього це перше в світі авто, обладнане функцією Back Underfloor View, яка відображає на екрані область під задньою частиною автомобіля.

Також, вперше в автомобілях Lexus була реалізована кнопка запуску двигуна з функцією аутентифікації по відбитку пальця. Це сприяє зниженню ризику викрадення автомобіля.

Дах Lexus LX виготовлена з легкого алюмінію, що призвело до значного зниження центру ваги і зменшення загальної маси приблизно на 200 кг. Також, вперше за всю історію LX, застосований електропідсилювач керма і клейові з'єднання кузова. Підвіска з активним контролем висоти (AHC) дозволяє регулювати висоту розташування кузова в залежності від умов управління і має розширений вибір положень.

Новий 3,5-літровий бензиновий двигун V6 з подвійним турбонаддувом в LX 600 забезпечує високий крутний момент на низьких оборотах і швидку реакцію турбіни. Максимальна потужність - 305 кВт (415 к. с.). 

 

Просмотров: 0

Все по теме:

Lexus

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!