3 тур Ліги Чемпіонів УЄФА: «Житлобуд-1» (Україна) – «Брейдаблік» (Ісландія) – 0:0
3 тур Ліги Чемпіонів УЄФА: «Житлобуд-1» (Україна) – «Брейдаблік» (Ісландія) – 0:0

2021-11-10 12:44

Харківський «Житлобуд-1» у рамках групового турніру жіночої Ліги чемпіонів зустрічався з ісландським «Брейдабліком».

Обидві команди мали у своєму пасиві по дві поразки, поступившись фаворитам групи В мадридському «Реалу» та ПСЖ.

У першому таймі харків’янки мали територіальну перевагу, активно намагаючись забити свій перший гол у груповому турнірі. Вже на початку поєдинку була близька до успіху Овдійчук, яка замкнула простріл Алексанян і пробила поруч зі штангою. Могла відзначитись взяттям воріт і Садикоглу, яка била головою з хорошої позиції. Ісландки більшу частину тайму оборонялися, намагаючись упоратися з активним пресингом харків’янок.

На початку другої половини зустрічі команди обмінялися небезпечними моментами. Спочатку голкіпер «Житлобуду-1» Яман зіграла надійно після удару Антонсдоттір, а потім Бойченко не зуміла замкнути простріл Овдійчук. Харків’янки продовжували володіти перевагою, і чудовий шанс не використала Шматко, яка після скидки Бойченко пробила невдало. Наприкінці зустрічі суперниці діяли на зустрічних курсах, але цифри на табло не змінилися.

«Житлобуд-1» залишився на третьому місці турнірної таблиці групи В. 18-го листопада харків’янки знову зустрінуться з «Брейдабліком», вже в Ісландії.

Просмотров: 0

Все по теме:

Ліга Чемпіонів УЄФА

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!