В Україні весна відміняється
В Україні весна відміняється

2021-03-04 10:11

Погода в Україні найближчими днями влаштує жителям країни справжні гойдалки. У середу, 3 березня, в країну прийде сухий і теплий антициклон, а вже в п’ятницю варто знову чекати похолодання і мокрий сніг. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

На сході України 3 березня сильний вітер, температура вдень від +3 до +5 градусів, у Дніпрі до +7 градусів.

В південній частині опади не прогнозуються, можливий сильний вітер зі штормовими поривами. Вдень очікується від +7 до +9 градусів, в Одесі до +12 градусів. У Криму сухо, сильний вітер, вдень повітря прогріється до +7 +9 градусів.

На півночі без істотних опадів, штормовий вітер, вдень температура прогріється до +4 +6 градусів.

У західній частині країни знову потеплішає, опади не прогнозуються. Можливий сильний вітер з поривами. Вдень від +6 до +9 градусів, місцями до +12 градусів.

В центральній частині країни опади не прогнозуються, сухо, вдень +6 +8 градусів.

4 березня по всій Україні синоптики прогнозують суху і сонячну погоду, без опадів. Денна температура в більшості областей підвищитися на декілька градусів, місцями очікується від +10 до +13 градусів.

А от у п’ятницю, 5 березня, в Україну знову прийде холодний циклон. Майже всі області затягне хмарами, на сході та в центральних областях буде йти дощ, на заході та півночі – мокрий сніг з дощем, сухо буде тільки на півдні. Температура повітря знову знизиться вночі до +1 градуса, вдень до +3 +5 градусів.

Просмотров: 0

Все по теме:

Украина весна

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!