Не здавайтеся: Алла Мазур дала пару цінних порад жінкам
Не здавайтеся: Алла Мазур дала пару цінних порад жінкам

2020-10-22 10:45

Відома українська телеведуча Алла Мазур звернулася до представниць прекрасної статті.

Нагадаємо, що торік телеведучій діагностували онкологію. Жінка одразу розпочала лікування й лише нещодавно повідомила про те, що майже подолала захворювання.
Під час інтерв’ю для видання “Marie Claire”, Алла розповіла про лікування онкології. За її словами, вона бажає, аби ця страшна хвороба оминула кожну з жінок України, у зв’язку з чим хоче дати декілька цінних порад.

Як зазначила Мазур, онкологія молочної залози найчастіше починає розвиватися через регулярний стрес. Алла радить кожній дівчині, в першу чергу, дбати про емоційну стабільність й ніколи не накопичувати в собі негативні емоції. Також жінка відзначила заняття йогою, спілкування з близькими людьми й пошуки позитивних емоцій.

Зокрема, Алла зауважила, що необхідно регулярно обстежуватись в декількох медичних установах. Виявилося, що коли вона вперше відчула певне ущільнення у молочній залозі — мамографія не показала абсолютно нічого підозрілого. Втім, вже через деякий час ущільнення збільшилося й Алла вирішила завітати до лікаря знову. Вже через деякий час, коли їй зробили біопсію — телеведучій повідомили про онкологію.

“Друга порада – не здаватися.”

Просмотров: 0

Все по теме:

Алла Мазур

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!