Джонні Депп: "До 14 років я перепробував усі відомі наркотики"
Джонні Депп: "До 14 років я перепробував усі відомі наркотики"

2020-07-09 11:30

У лондонському суді, де розпочався процес за позовом знаменитого голлівудського актора Джонні Деппа проти британської газети The Sun, зачитали зізнання актора в тому, що до 14 років він спробував всі відомі людині наркотики.

Як пише The Sun, адвокат газети Саша Васс прагнула показати суду, що Депп не контролював себе, перебуваючи в стані сп'яніння або під впливом наркотиків. При цьому Васс спиралася на свідчення самого Деппа: «Моє знайомство з алкоголем і всякими стимуляторами почалося в дуже ранньому віці. Я пам'ятаю, як моя мати просила купувати їй таблетки, які заспокоюють нерви. Мені було 11 років, коли мене раптом осяяло, що ці таблетки, очевидно, здатні на багато що. Наприклад, позбавити мене від болю, змусити її замовчати. І коли в черговий раз я приніс їх додому, то потайки прийняв сам одну... До 14 років я перепробував всі наркотики, відомі людині».

Після цього Васс оголосила список того, що Депп, за його власними словами, вживав з дитинства: кокаїн, марихуану, ЛСД, антидепресанти, які продаються тільки за рецептом лікаря, екстазі і, звичайно, алкоголь. Джонні не став нічого заперечувати.

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!