Жданов назвав наступний крок України для звільнення Донбасу від російської окупації
Жданов назвав наступний крок України для звільнення Донбасу від російської окупації

2021-01-12 11:48

Задля звільнення окупованого РФ Донбасу Україна має на міжнародному рівні добитись визнання Росії як сторони військового конфлікту на Сході України.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

“Найголовніше – не Росія повинна визнавати себе стороною конфлікту, а ми повинні офіційно оголосити Росію стороною конфлікту. Вона ніколи не визнає свою присутність на сході України. Ми це повинні зробити на міжнародному рівні, на рівні президента. А то у нас вся країна про це знає, ми з вами говоримо про це постійно, а на офіційному рівні у нас невідома “та сторона”, – наголосив Олег Жданов.

На думку військового експерта, визнати Росію стороною військового конфлікту – головне завдання України на 2021 рік. У минулому ж році, вважає Жданов, особливих успіхів на Донбасі в контексті “нормандських” і “мінських” домовленостей досягти не вдалося.

“За період 2020 року ми не досягли перемир’я повною мірою, але зменшили кількість обстрілів на лінії розмежування. Це єдине досягнення на сьогодні. Далі ми зайшли в глухий кут у відношенні виконання тих домовленостей, які були взяті Україною на себе в Нормандському форматі”, – сказав Жданов.

Просмотров: 0

Все по теме:

АТО Донбасс окупанти

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!