ЄС розширив санкції за Керченський міст
ЄС розширив санкції за Керченський міст

2020-10-02 12:20

Під санкції потрапили 2 особи та 4 компанії

Європейський Союз погодив санкції проти осіб та компаній, які причетні до будівництва Керченського мосту. Про це пише "Європейська правда", з посиланням на власного журналіста.

Зокрема, під санкції потрапили дві фізичні особи та чотири компанії: гендиректор "Гранд сервіс експрес" Олександр Ганов та заступник голови "Стройгазмонтаж" Леонід Риженькін, який з 2015 року займався будівництво моста через Керченську протоку.

Компанії: "Ленпромтранспроєкт", "Дирекція з будівництва залізниці Беркакит-Томмот-Якутськ", "Кримська залізниця" і "Кримська перша страхова компанія".

Зазначається, що ЄС заморозить активи Ганова та Риженькіна. 

Нагадаємо, те, що Європейський Союз незабаром схвалить введення санкцій проти осіб і компаній, причетних до будівництва Керченського мосту, стало відомо минулого тижня.

Зауважимо, раніше вони блокувалися Кіпром.

До того ж президент Росії Володимир Путін, виступаючи на 75-й сесії Генеральної Асамблеї ООН, сказав, що для відновлення світової економіки в період пандемії необхідне "розчищення від обмежень і санкцій".

Просмотров: 0

Все по теме:

Керченський міст

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!