У Чорнобильській зоні виявили браконьєра з тушами диких тварин
У Чорнобильській зоні виявили браконьєра з тушами диких тварин

2020-10-16 16:20

Прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону спільно зі співробітниками Національної поліції в зоні відчуження виявили чоловіка з рушницею та вбиту тушу парнокопитної дикої тварини. Про це повідомляє пресслужба Житомирського прикордонного загону Прикордонної служби України.

Під час несення служби на прикордонному човні UMS-600 спільний наряд на береговій відмілині, в межах Чорнобильської зони, зупинив невідому особу.

Під час з’ясування обставин перебування чоловіка на відселеній території було встановлено, що він є жителем Києва, незаконно потрапив в зону та немає жодних документів, які б посвідчували особу.

Окрім цього, невідомий мав при собі мисливську рушницю марки «ИЖ-54» 12 калібру. Під час огляду прилеглої місцевості, неподалік місця виявлення правопорушника, охоронці кордону виявили вбитого лося.

Наразі 47-річного громадянина України за перебування в прикордонні без документів та порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіаційного забруднення, притягнуто до адміністративної відповідальності.

Зброя встановленим порядком вилучена. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 248 ККУ «Незаконне полювання».

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!