Окупанти стріляли біля Кам'янки та Водяного, один військовий отримав поранення
Окупанти стріляли біля Кам'янки та Водяного, один військовий отримав поранення

2020-11-11 09:30

10 листопада російські окупанти двічі відкривали вогонь зі стрілецької зброї та мінометів поблизу Водяного. 11 листопада окупанти обстріляли позиції українських захисників з великокаліберних кулеметів неподалік Кам'янки. Один військовослужбовець отримав поранення.

"Воїна відразу доправлено до лікувального закладу, де йому надається належна медична допомога. Стан здоров’я військовослужбовця задовільний", – розказали у штабі.

Також у повідомленні зазначили, що про порушення з боку збройних формувань РФ оперативно повідомили представників ОБСЄ.

Що відомо

  • 9 листопада російські окупанти двічі порушили режим припинення вогню поблизу Водяного.
  • Тристороння контактна група узгодила розведення сил на 4 ділянках на Донбасі.
  • На позачерговому засіданні Тристоронньої контактної групи 30 жовтня сторони домовились дотримуватись режиму припинення вогню.
  • 2 вересня Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі погодила розмінування 20 ділянок в зоні ООС. Також учасники ТКГ погодили чотири ділянки розведення сил і засобів.
  • 22 липня відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи у форматі відеоконференції, на якому учасники домовились про припинення вогню на Донбасі. Воно набирає чинності з 00.00 годин 27 липня 2020 року.
  • В ОБСЄ пояснили, що передбачає посилення режиму припинення вогню на лінії зіткнення.
  • Штаб ООС повідомив, що збройні сили України готові "дати належну відсіч" противнику у разі порушення домовленостей, для чого в командуванні об’єднаних сил створені відповідні додаткові резерви.

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!