На Запоріжжі невідомий хижак знищує свійських тварин
На Запоріжжі невідомий хижак знищує свійських тварин

2021-01-20 14:00

Загадкова тварина тероризує жителів кількох сіл на Запоріжжі. Уночі хтось трощить клітки у дворах, давить курей, качок, кролів і навіть свиней. Громадою шириться поголос про містичну чупакабру – про яку кожен чув, але ніхто не бачив. Хтось зранку не дорахувався зо два десятки кролів, побачив лише потрощені клітки. А у когось за одну ніч було знищено близько десятка свиней. 

І найдивніше в цих історіях, кажуть місцеві, що в жодному випадку нападник не з’їв і не поцупив свійську тварину. Між тим, селом уже шириться поголос про сумнозвісну чупакабру.

Та в селищній раді у містичного звіра не вірять.

“У нас лисиці ходять, у нас на найближчій вулиці до населеного пункту з’являються з полів лисиці, бродячі собаки. Неодноразово скаржилися на те, що зграї собак бачили. Розумієте?”, – каже Світлана Зачепило, сільський голова Біленьківської ОТГ.

Аби впіймати нічного терориста, в сільській громаді вже звернулися по допомогу до правоохоронців.

“Версій у поліції завжди повинно бути багато. Але це схоже більше на звіра. Просять допомогти й лісників”, – зазначає Сергій Артемов, офіцер поліції Біленьківської ОТГ.

Григорій Чернета, лісничий Крутоярівського лісництва наголошує, що або бродячі або свійські собаки десь у когось відірвалася і зробила отакі пошкодження тим кліткам і подавила кролів. Коли вовк голодний, він ніколи в житті не залишить свою здобич тут, на місці. Він її буде тягнути або в лігво до себе, або до виводка.

Та й самі селяни не сидітимуть склавши руки – патрулюватимуть сільські вулиці. А мисливці тим часом прочісуватимуть навколишні поля та ліси.

“По всьому двору купа слідів, а з двору жодного. Собаку знайшли зовсім в іншому місці, до неї теж жодного сліду” – розповідає свідок в інстаграм.

Просмотров: 0

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!