Стало відомо, яким буде найбільший позашляховик Volkswagen
Стало відомо, яким буде найбільший позашляховик Volkswagen

2021-07-19 16:43

Під час презентації нової стратегії розвитку концерн Volkswagen зробив ряд важливих заяв. Одним з них став анонс нового величезного SUV, якому уготоване місце флагмана. Ним стане електромобіль VW ID.8.

Цю ж інформацію поширив і Герберт Дисс, голова правління VAG, на своїй сторінці в LinkedIn. Там він опублікував текст виступу, де згадується новий електрокроссовер розміром з великий Volkswagen Atlas. В основу новинки ляже платформа MEB. Ніякої технічної інформації про новий флагмані немає, але це не забороняє робити припущення.

За деякими даними, новий кросовер Фольксваген можуть укомплектувати ємною батареєю на 77 кВт. Це дозволить ID.8 запропонувати конкурентоспроможний запас ходу. Також очікується поява повнопривідної двомоторної силової установки потужністю близько 300 к.с. Коли новинка стане на конвеєр і добереться до дилерів, говорити рано. Поки можна з упевненістю сказати лише те, що це буде глобальна модель.

Поява Volkswagen ID.8 дозволить розширити електричне сімейство, де вже представлені ID.3 (хетчбек розміром з Golf), ID.4 (електрокроссовер розміром з Tiguan), ID.6 (великий кросовер). Після виходу наступних моделей (мінівен і седан) у Volkswagen буде найширший вибір електромобілів в кожному із сегментів. Це дозволить компанії стати «лідером електромобільного ринку до 2025 року».

Просмотров: 0

Все по теме:

Volkswagen позашляховик

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!